Welkom bij Fanore

Fanore of Fan Oír, in het Gaelic, betekent gouden helling. Het is een plek in the Burren, Ierland, die me al meer dan 20 jaar roept. Daar kom ik thuis. De golven van de zee en de gouden hellingen van de duinen in Fanore zorgen dat ik me thuis voel en helemaal in evenwicht ben.

Met mijn praktijk Fanore wil ik een steentje bijdragen aan de balans tussen de reguliere en alternatieve zorg. Het is mijn missie om deze twee dichter bij elkaar te brengen. Al tijdens mijn werk als apotheker ben ik me steeds meer gaan interesseren in bewustwording en de holistische visie op gezondheidszorg. Ik onderzoek met een open blik waar ze elkaar kunnen aanvullen en versterken.

In mijn praktijk Fanore help ik jou om je eigen evenwicht en goede gevoel terug te vinden. Mijn kennis en ervaring in de reguliere en alternatieve gezondheidszorg neem ik daarbij mee.

Mijn praktijk Fanore biedt hiervoor de volgende mogelijkheden:

Meer over mij

Mijn naam is Toine Horsten en ik woon zo’n 30 jaar in Asten met Riekie. We hebben samen twee volwassen kinderen die al een paar jaar het huis uit zijn. Na mijn studie farmacie heb ik gewerkt als apotheker. Onder meer bij apotheek Evers in Someren en bij Dienstapotheek Peelland te Helmond.

Al geruime tijd ben ik geïnteresseerd in een holistische kijk op gezondheid en ben ik van mening dat natuurgeneeskundige therapie een mooie aanvulling kan zijn op de reguliere gezondheidszorg. Mijn missie is dan ook om de alternatieve zorg en de reguliere zorg dichter bij elkaar te brengen. Dit is de voornaamste reden om een eigen praktijk complementaire geneeskunde te beginnen.

Ik heb verschillende opleidingen gevolgd in de alternatieve geneeskunde:

Omdat mijn BIG registratie als apotheker niet voldoende was om consulten vergoed te krijgen via de aanvullende verzekering ben ik nu bezig met een HBO opleiding Medische Basiskennis en Psychosociale Basiskennis aan de Energieschool te ‘s-Hertogenbosch.